Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 7
Ga naar:   

30ste week

27 december 2012
Wauw, we zijn weeral onze 30ste week ingegaan! Wat gaat de tijd toch snel!
Onze kleine meid doet het heel goed, veel beweging in mijn buik van dat kleine mensje <3
Nu met de feestdagen gaat de tijd nog veel sneller, als die 10 weken nu maar snel om zijn, dan kunnen we haar bewonderen. Ik ben echt benieuwd hoe ze eruit ziet en hoe onze Kyan gaat reageren. Maar daar heb ik het volste vertrouwen in. Hij gaat een lieve grote broer zijn, daar twijfel ik geen seconde aan! <3

21 weken

31 oktober 2012
Gisteren zijn we weer op controle geweest bij de gynaecoloog. We zijn weeral 21 weken ver! De tijd vliegt voorbij! En dus kunnen we weeral beginnen aftellen.
Onze dochter doet het trouwens heel goed, ze groeit flink en beweegt heel goed. Vooral als ik even wil rusten of ga slapen, dan komt zij in actie! Leuk is anders, maar we hebben het er voor over <3
Als het maar snel half maart is, dan is ons gezinnetje compleet. En een paar maanden later (waarschijnlijk in juli) dan trouw ik met mijn ventje :)

Ik hou van mijn gezin <3<3<3

jongen of meisje?

02 oktober 2012
 Gisteren was een spannende dag voor ons! We gingen weer naar de gynaecoloog voor de derde echo, op 17 weken, dus als het kindje goed lag, konden we het geslacht weten. We hebben nog wel eventjes moeten wachten in de wachtkamer en dan om kwart na drie was het aan ons. Omdat de baby nog in stuit lag, heeft de gynaecoloog echt veel moeite moeten doen om het te kunnen zien. Maar na een tijdje zoeken zag hij het; het wordt een meisje! En ze was al goed gegroeid, een 18 centimeter al! flinke meid van ons! En nu nog een naam kiezen! Dat is nog het moeilijkste deel!

Tot de volgende!

10 weken

14 augustus 2012
 Vandaag zijn we weeral tien weken ver! die eerste weken gaan altijd zo snel e!!
ik ben enkele dagen ziek geweest, lage bloeddruk, overgeven , niet kunnen eten, maar dan ging het weer een tijdje beter.
vandaag heb ik twee keer van mijn middageten kunnen genieten, en ik weet nog van bij kyan dat eens dat begonnen is, het meestal wel even duurt...maar misschien is het nu wel helmaal anders, we zullen moeten afwachten. maar eten is echt geen pretje, ik moet me er echt toe verplichten en dat is niet zo fijn, ook niks smaakt lekker, het is dus altijd met lange tanden eten....
deze vrijdag trouwt mijn grote broer seg, wauw, wat een stap! ben al super nerveus want ik moet voorlezen in de kerk! hopelijk kan ik 'savonds wat van het avondeten genieten en lekker feesten!
en zaterdag vertrekken we lekker voor een weekje naar de zee, het beloofd goei weer te worden, dus super!!

tot de volgende!

bloed laten trekken

19 juli 2012
 Gisteren ben ik naar de huisarts geweest om bloed te laten trekken.
Ik heb net gebeld voor de uitslag en alles was in orde.
Nu kunnen we stilletjesaan beginnen aftellen naar de eerste echo, nog twee weken!


Tot de volgende!

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.